ДАН ШКОЛЕ

Published: Sunday, 14 September 2014

OШ,,8.септембар“је педесет трећи рођендан школе, обележила радно и свечано. Поред бројних активности ,одржан је и наградни литерални и ликовни конкурс са називом ,,Моја школа – школа будућности“. Организована је свечана додела награда тим поводом, за најуспешније ученике.

Директорка школе Олгица Најдановић  је истакла

да педесет трећи рођендан школа прославља у новом руху. Обезбеђени су  бољи услови рада и боравка у школи, али и са новом донацијом, која је дошла од бившег ученика школе Дејана Ралевића, Првог саветника амбасаде Србије у Берну, који је обезбедио донацију преко Швајцарске фирме Свиском. Донација је вредна око 7000еура  и биће испоручено 32 компјутера и ласерски штампачи у тој вредности.

 

Ово рођенданско славље је било употпуњено представом ,,Није него“ коју су  у Дому Војске имали  прилике да  погледају и ученици школе.  Представу су реализовали ученици   уз помоћ: професорке српског језика Валентине Алексић, учитељице Ларе Јовановић, учитеља Драгише Алексића ,професорке музичког Аните Пејчић и професора ликовне културе Зорана Живковића .

У оквиру Дана школе током вечери одржана је и свечана  академија, као и свечана вечера, на којој је Љубиша Ћирић, досадашњи директор школе прославио свој одлазак у пензију.

{morfeo 78}